Kvilepuls - Kun et par tastetrykk unna

Kvilepuls - Kun et par tastetrykk unna

Madrass fra nettsiden til gjesterommet på et par tastetrykk.

Jeg valgte Kvile og kvileshop.no når jeg skulle ordne madrass til gjesterommet fordi jeg er opptatt av at ting er enkelt, at produktet er av god kvalitet, og ikke minst at jeg får en god pris. Valget blei Kvile3 i 90x200cm, fordi den har god støtte, men samtidig er myk og god med overmadrass inkludert. Gjestene skal tross alt sove godt dei og. 

I en hektisk hverdag setter jeg pris på at ting går fort. På Kvile sin nettside var jeg bare noen få tastetrykk unna levering av madrass rett til døra eller til nærmeste postkontor. Jeg fikk den levert til postkontoret etter bare to dager.  

Sidan madrassa er vakumpakket i rull passer den fint inn i ein bil og kan enkelt fraktes uten problem. Gjesterommet er i andre etasje og det er trangt og kronglete å få ting opp. Da var det veldig praktisk at madrassen er komprimert på den måten.  

Fra utrulling til bruk tok det bare noen få minutter før jeg kunne nyte madrassen. Først rulla jeg den ut, og så åpnet jeg plasten sånn at den “blåste seg opp” til normal størrelse. Etter et minutt var den klar. 


Alt i alt var det en god og enkel opplevelse å bestille madrass fra Kvile og det kan hende at jeg må begynne å vurdere om jeg skal bytte soverom, for madrassen var knallgod.  

Hilsen Jostein 

 

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.